28,91 zł brutto
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza: 27 cm.
Długość całkowita z rączką: 41cm.
Waga: 286 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 27.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż rzeźniczy Giesser 4025 wwl 27 to profesjonalne narzędzie o niezwykłej precyzji i skuteczności, które doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Jego 27-centymetrowe ostrze zostało starannie oszlifowane technologią szlifu kulowego, co ułatwia krojenie mięsa, a nóż z łatwością przecina produkty z minimalnym oporem.
Wysokogatunkowa Stal
Ostrze wykonane jest z wysokogatunkowej stali chromowo-molibdenowej, poddanej zaawansowanemu procesowi hartowania w próżni. Dzięki temu osiąga imponującą twardość na poziomie 56-57 stopni Rockwella, gwarantując jednocześnie długotrwałą ostrość krawędzi tnącej.
Ergonomiczny Uchwyt
Standardowy uchwyt z tworzywa sztucznego, wykonany z antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE), zapewnia komfort i pewny chwyt. Dobrze wyprofilowana osłona chroni przed przypadkowym zsunięciem się dłoni podczas intensywnego użytkowania.
Styl i Funkcjonalność
Nóż Giesser 4025 wwl 27 imponuje nie tylko swoimi parametrami technicznymi, ale także przyciąga uwagę eleganckim designem. Dostępny w kolorze czarnym, zawsze możesz dostosować go do stylu swojej kuchni. Oznaczenie 4025 wwl 27 to gwarancja jakości marki Giesser.
Wszechstronność i Trwałość
Klasyczna forma ostrza, z prostym tylnym grzbietem, sprawia, że nóż doskonale sprawdza się przy różnorodnych zadaniach kulinarnych. Mocne ostrze zapewnia trwałość, a specjalny szlif kulowy ułatwia precyzyjne krojenie, pozostawiając Twoje dania perfekcyjnie przygotowane.
Uwaga: Noże można myć w zmywarce, jednak zalecamy ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39cm.
Waga: 199 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 4005 wwl 24.
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
Nóż rzeźniczy o szerokości 2,9 mm i długości 14 cm co sprawia iż jest doskonale dostosowany do przydzielonego mu zadania.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o całkowitej długości 285 mm z nowoczesną rękojeścią z serii RMH.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik o ostrzu wyprofilowanym ku górze i ergonomicznej rękojeści typu G-grip.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż rzeźniczy w stylu skandynawskim, 18 cm o sztywnym ostrzu.
Specjalistyczny nóż do usuwania rdzenia kręgowego.