138,99 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze wygięte 26 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalny nóż do krojenia steków i kotletów, szwajcarskiej marki Victorinox z serii Swibo. Ostrze zakrzywione ku górze na wzór arabskich i tureckich szabli bułatów. Wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości, gładkie i szlifowane stożkowo.
Noże, posiadają ergonomicznie zaprojektowane rękojeści, które są wykonane z tworzywa sztucznego, poliamidu. Materiał ten, ma wiele zalet. Przede wszystkim jest bardzo wytrzymały na uderzenia, jest sztywny i nie przenosi drgań. Wysoki poziom udarności oznacza dłuższą żywotność noży a ergonomiczny profil przekłada się na mniejsze uczucie zmęczenia dłoni w procesie krojenia mięsa.
Należy zwrócić uwagę na wykorzystany kolor uchwytów do noży. Celowo został wybrany jasno żółty, gdyż jest to kolor, który mocno rzuca się w oczy i jest łatwy do zauważenia. Jest to bardzo ważne, przede wszystkim w dużych zakładach mięsnych, rzeźniach i masarniach. Mocno odróżnia się od koloru czerwonego mięsa. Bezpieczeństwo pracy i zdrowie jest dla nas najwyższym priorytetem. Dodać trzeba, że uchwyty są antypoślizgowe i higieniczne. Noże mogą być myte w zmywarce oraz sterylizowane do temperatury 110 stopni Celsjusza.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania
Ostrze proste, z kołowym szlifem 25 cm i 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią, 30 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 26 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.