109,47 zł brutto
Nóż masarski do wędlin
Długość ostrza 28cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7105 28.
Nóż masarski do wędlin
Długość ostrza 28cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7105 28.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo - molibdenowej utwardzonej w procesie próżniowym o twardości 56 -57 HRC w skali Rockwella. Idealnie wypolerowana powierzchnia zapewnia maksymalną ochronę przed korozją oraz równe krawędzie noża. Łatwe ponowne ostrzenie.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż. Nóż z plastikową rączką
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce . Aby jednak chronić krawędź tnącą producent Giesser zaleca mycie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do wędlin
Długość ostrza 28cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7105 28.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, szpiczasty czubek.
Długość 21cm.
Długość całkowita z rączką : 35 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7305 21.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, szpiczasty czubek.
Długość: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7305 31.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Oznaczenie: 7705 28.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty.
Długość ostrza: 45 cm.
Długość całkowita z rączką: 59 cm.
Oznaczenie: 7305 st 45.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 46 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 31.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 28.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do kiełbasek.
Ostrze proste z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7705 31.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, brązowy
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Ddługość ostrza: 36 cm.
Długość całkowita z rączką: 50 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 36.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, krawędź ostrza częściowo falista, długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 7965 aw 21
Długość ostrza: 28 cm
Ostrze: proste i sztywne
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, krawędź falista,
Długość ostrza: 25 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm
Oznaczenie: 7305 w 25
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do wędlin, polecany do krojenia kiełbasy.
Ostrze matowe polerowane,
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Waga: 72 g.
Oznaczenie: 7965 21.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż Szefa Kuchni z czubkiem
Szerokie ostrze o długości: 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 22 cm.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7705 22.
Dostępne kolory: czarny.