725,00 zł brutto
Długość ostrza: 17 cm
Wykonany z wysokiej jakości stali, kuty nóż do siekania, krojenia i plastrowania.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty
długość ostrza 28 cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Oznaczenie: 7305 w 28.
Dostępne kolory: czarny.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE).Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej
Długość ostrza: 17 cm
Wykonany z wysokiej jakości stali, kuty nóż do siekania, krojenia i plastrowania.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.
Nóż ze standardowym szlifem i zaokrąglonym czubkiem o długości 26cm.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Długość ostrza: 15 cm
Nóż do codziennej pracy w kuchni.
Nóż do porcjowania marki Victorinox. 20cm długości.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Nóż ze stali nierdzewnej o falistym ostrzu o długości 8,7cm.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Do owoców i warzyw z miękką i twardą skórką
Wyprodukowana w Szwajcarii obieraczka z wyjątkowo ostrym ząbkowanym ostrzem
Ergonomiczna rękojeść ułatwiająca użytkowanie
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.