45,51 zł brutto
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż do kebaba, matowe polerowane ostrze, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż o długim ostrzu i zaokrąglonym czubku, przeznaczony do krojenia kawałków kebaba lub wędlin, w szczególności salami. Ostrze posiada 30 cm długości, jest gładkie i zostało wykonane ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, hartowanej próżniowo do twardości 56-57 stopni Rockwella. Matowo polerowana krawędź tnąca zapewnia optymalną odporność na rdzę. Aby mieć pewność, że każdy nóż jest idealnie naostrzony od samego początku, końcowe szlifowanie lub precyzyjne ostrzenie odbywa się ręcznie.
Uchwyt standardowy, wykonany z tworzywa sztucznego, przyjemnego w dotyku TPE. Rękojeść jest wyprofilowana ergonomicznie, jest antypoślizgowa, z noskiem zabezpieczającym przed przypadkowym ześlizgnięciem się dłoni na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż do kebaba dostępny w wariancie 300 mm
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, ostrze elastyczne, matowe polerowane, szeroki kształt, długość ostrza 45 cm.
Długość całkowita z rączką : 59 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, ostrze matowe polerowane, krawędź ostrza falista, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 7905 w 30.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż elektryczny do kebaba Bartscher to nowoczesne urządzenie umożliwiające precyzyjne cięcie kebaba o różnej grubości. Dzięki elektronicznej regulacji i wytrzymałemu ostrzu ze stali nierdzewnej, jest to doskonałe narzędzie do profesjonalnego przygotowywania potraw kebab w restauracjach i lokalach gastronomicznych.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.