430,50 zł brutto
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Specjalna seria noży kutych z jednego kawałka zapewniającego długotrwałość oraz niebywałą ostrość.
Ostry nóż do krojenia wędlin, wykonany z jednego kawałka stali. Kuty nóż hartowany w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56-57. Stal posiada dużą zawartość węgla(X55). Ponad to, aby uzyskać najwyższą możliwą odporność na rdzę i zwiększyć tym samym trwałość ostrza, powierzchnia została wypolerowana na wysoki połysk. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Aksamitna w dotyku rękojeść z trzema nitami ze stali nierdzewnej pewnie leży w dłoni. Materiał ten jest szczególnie odporny i wytrzymały do 200°C (krótki kontakt).
Uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż marki Thermohauser o długości ostrza 26cm, obusieczny i ząbkowany.Zrobiony z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nożyczki wykrywalne
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż w kolorze "ostrej pomarańczy" o długości ostrza 20cm. Uniwersalne i niezawodne narzędzie do każdej kuchni.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.
Ząbkowany nóż marki Thermohauser o długości 26cm.Ostrze jednostronne ze stali nierdzewnej.
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Nóż z jednej strony ząbkowany. Długość ostrza: 36cm.
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.