43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Polerowane, trwałe ostrze ma na celu zachowanie doskonałej krawędzi tnącej. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, z wyraźną osłoną podporową i antypoślizgowymi zabezpieczeniami.
Wysokiej klasy nóż do filetowania w przetwórniach ryb, mięsa i drobiu.
Rączka: dostępne kolory: czarny, niebieski, czerwony, żółty.
IVO CUTELARIAS to portugalski producent noży, zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Dzięki ponad 60-letniemu doświadczeniu w eksporcie do ponad 74 krajów na całym świecie, firma pozostaje niezłomnie zobowiązana do dostarczania produktów najwyższej jakości. Historyczna marka IVO jest dziś światowym liderem w produkcji najwyższej jakości noży - to gwarancja doskonałości!
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.
Sztywny trybownik 12 cm.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.