72,57 zł brutto
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z prostym i sztywnym ostrzem, przeznaczony przede wszystkim dla przemysłu mięsnego i rzeźni. Polecamy go także do sklepów mięsnych oraz spożywczych.
Uchwyt wykonany z poliamidu, posiada wiele zalet, które wpływają bezpośrednio na wygodę i bezpieczeństwo pracy. Tworzywo, z którego wykonana jest rączka noża jest bardzo wytrzymałe, odporne na uderzenia i ścieranie. Ergonomicznie uformowana i trwała rękojeść jest dostępna tylko w kolorze jasno żółtym, jak wszystkie noże z serii Swibo szwajcarskiej firmy Victorinox. Wpływa to bezpośrednio na bezpieczeństwo pracy, ponieważ dzięki zastosowaniu jaskrawego koloru, noże są lepiej widoczne. Ma to duże znaczenie w ruchliwym środowisku pracy jakim jest rzeźnia lub ubojnia. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste elastyczne
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż do skórowania zwierząt o długości 14 cm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 21 cm
Długość całkowita z rączką: 35 cm
Oznaczenie: 7305 w 21
Dostępne kolory: czarny, żółty
18 centymetrowy nóż profesjonalny do rozcinania brzucha zwierzynie z ostrzonym grzbietem i specjalną końcówką.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.