10 381,20 zł brutto
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 14 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż przeznaczony dla przemysłu mięsnego, polecany dla pracowników rzeźni i masarni. Nóż posiada szerokie proste i sztywne ostrze, gładkie na całej powierzchni. Czubek jest ostro zakończony.
Rączka od noża wykonana jest z poliamidu, tworzywa sztucznego, które posiada wiele pożądanych cech. Jest wytrzymały i odporny na uderzenia (posiada wysoki stopień udarności). Przy tym jest sztywny i odporny na ścieranie. Rączką wykonana z tego materiału jest higieniczna, antypoślizgowa i ergonomiczna.
Ponad to, wszystkie uchwyty do szwajcarskich noży Victorinox z serii Swibo są koloru jasno żółtego, co jest celowym zabiegiem, które wpływa na bezpieczeństwo użytkowania noży. Dzięki zastosowaniu takiej barwy, noże są lepiej widoczne w ruchliwym środowisku pracy. Są bardziej widoczne i łatwiej je zauważyć, co jeszcze bardziej wpływa na bezpieczeństwo pracy.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
12 centymetrowy trybownik marki Morakniv o grubości ostrza 1,9 mm.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane, sztywne
Długość ostrza 17 cm
Długość całkowita z rączką: 31cm
Waga: 105 g
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oznaczenie: 2515 wwl 17
Trybownik ostrze zakrzywione, elastyczne 15.
Dostępne kolory: czarny
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 91 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 15.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane co sprawia, że krojone kawałki nie przyklejają się do ostrza.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.