136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z długim noskiem
Ostrze sztywne 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Wykonany z najwyższej jakości materiałów, nóż, przeznaczony dla przemysłu i branży mięsnej, rzeźni, masarni, zakładów spożywczych, branży HoReCa, a także dla użytkowników indywidualnych. Dla amatorów i miłośników dobrego gotowania, którzy cenią sobie jakość, trwałość i żywotność użytkowanych narzędzi.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, szlifowanej na całej długości stożkowo, odpowiednio sztywne, wąskie i lekko zakrzywione ku górze.
Rączka z poliamidu z szorstką strukturą oraz noskiem ochronnym, dzięki któremu dłoń użytkownika jest jeszcze bardziej chroniona przed przypadkowym ześlizgnięciem się na ostrze noża. Dodatkowo, odpowiednio wyprofilowana rękojeść jest ergonomiczna i antypoślizgowa.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Nóż do łososia z drewnianą rękojeścią Victorinox - idealny wybór dla miłośników doskonale pokrojonej ryby.
Nóż ząbkowany do kuchni o długości 175 mm.
Długość ostrza: 26 cm.
Kuty nóż z drewnianą rączką i ząbkowanym ostrzem przeznaczony do krojenia pieczywa.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Długi i cienki nóż do plastrowania. Ostrze tego noża posiada 30 cm długości i 1,9 mm szerokości. Rękojeść to Pro-grip wykonana z PP oraz TPE.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż piłka o rzadszym ząbkowaniu, 24cm o ergonomicznej rękojeści w kolorze niebieskim.