43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż przeznaczony do krojenia mięsa, ostry trybownik z ostrzem wykrzywionym i szerokim o długości 18 cm. Ostrze zostało zahartowane w próżni do 56-57 stopni Rockwella i dodatkowo wypolerowane na wysoki połysk co zapewnia lepszą ochronę przed korozją a także zachowuje krawędź ostrza. Nóż polecany jest dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale sprawdzi się równie dobrze w warunkach domowych lub w sklepach mięsnych i gastronomii.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego TPE, ergonomiczny z drobną strukturą na powierzchni, która posiada właściwości antypoślizgowe. Wysunięty nosek wprowadza dodatkową ochronę dłoni przed przypadkowym ześlizgnięciem się na krawędź ostrza.
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż z zagiętym i ryflowanym ostrzem oraz rękojeścią typu A.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik Polskiej marki Polkars z rękojeścią typu A i klingą 175 mm.
Trybownik ostrze szerokie, proste 14cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.
Trybownik wąski, prosty, elastyczny 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 18 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.