134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Długość klingi: 18 cm.
Długość całkowita: 32 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Odkryj wyjątkową jakość i funkcjonalność w kuchni dzięki nożowi masarskiemu Giesser 4025 18. Jego solidna klinga o długości 18 cm wykonana jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w próżni do twardości 56-57 stopni Rockwella. Zapewnia to nie tylko imponującą trwałość, ale również utrzymanie doskonałej ostrości przez długi czas.
Klinga została starannie wypolerowana na wysoki połysk, co nie tylko nadaje jej estetyczny wygląd, ale także gwarantuje maksymalną odporność na rdzę. Klasyczna forma ostrza z prostym grzbietem i jego solidna konstrukcja sprawiają, że jest to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia mięsa.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego, wyposażony w materiał antypoślizgowy (TPE), zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy. Całkowita długość noża wynosi 32 cm, co czyni go zarówno skutecznym, jak i wygodnym w użyciu.
Nóż masarski Giesser jest dostępny w klasycznym uchwycie w pięciu różnych kolorach: czarnym, żółtym, niebieskim, czerwonym i zielonym. Produkt spełnia wszystkie normy dotyczące kontaktu z żywnością, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi.
Troszczymy się o jakość i wygodę użytkowania. Noże Giesser są zmywarkoodporne, choć zalecamy ręczne czyszczenie, aby utrzymać doskonałą ostrość krawędzi tnącej. Poszerz swoje możliwości kulinarnego mistrzostwa z nożem masarskim Giesser 4025 18.
Opis
Specyficzne kody
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż masarski, ostrze nierdzewne 24 cm.Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż rzeźniczy, ostrze szerokie 16 cm. Długość ostrza: 16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik 15 cm z rękojeścią typu P-Grip, prosty i półelastyczny.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Trybownik ostrze zakrzywione , bardzo elastyczne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
13 centymetrowy trybownik o sztywnym ostrzu oraz kierującemu się do góry. Długość całego noża to 269 mm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze sztywny 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o zagiętym ostrzu o długości 12 cm z rączką Pro-Grip.
Cena za opakowanie: 50 szt.
Długość: 20 cm; gr. 2 mm.
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Nóż o ryflowanym ostrzu przeznaczony do trybowania.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.