82,41 zł brutto
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Nóż masarski, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39cm.
Waga: 199 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 4005 wwl 24.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Giesser 4005 wwl 24 to profesjonalny nóż rzeźniczy o długości 24 cm, reprezentujący doskonałą jakość marki Giesser.
Ostrze tego noża wykonane jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, poddanej procesowi hartowania w próżni, osiągając twardość na poziomie 56-57 stopni Rockwella. Dzięki wysoce wypolerowanej powierzchni nóż charakteryzuje się maksymalną odpornością na rdzę i długotrwałą ostrością krawędzi tnącej. Ręczny szlif zapewnia perfekcyjną ostrość, sprawiając, że nóż jest gotowy do wyzwalań kulinarnych.
Standardowy plastikowy uchwyt wykonany z antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE) gwarantuje wygodny i pewny chwyt. Dobrze ukształtowana osłona zwiększa bezpieczeństwo trzymania noża, minimalizując ryzyko przypadkowego zsunięcia się dłoni.
Plastikowy uchwyt jest odpowiedni do kontaktu z żywnością i spełnia normy przepisów prawa, takie jak Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 dotyczące materiałów i przedmiotów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz Rozporządzenie (UE) nr 10/2011 dotyczące materiałów i przedmiotów z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością.
Noże można myć w zmywarce, choć producent zaleca ręczne czyszczenie w celu zachowania ostrości krawędzi tnącej.
Podsumowując, Giesser 4005 wwl 24 to nie tylko nóż rzeźniczy, lecz narzędzie, które łączy w sobie doskonałą jakość wykonania, trwałość i funkcjonalność. Odkryj, jak łatwo możesz podnieść jakość swojej kuchni z pomocą tego profesjonalnego noża Giesser!
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalny nóż do obróbki mięsa króliczego o długości 12 cm ostrza oraz 100 g wagi.
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Nóż o specjalnie ryflowanym ostrzu o długości 17,5 cm pozwalające łatwiej przechodzić przez kawałki mięsa.
Nóż do krojenia, blatownik
Nóż o klindze mającej 210 mm oraz jest zrobiona ze stali nierdzewnej zaś rękojeść posiada z Polipropylenu.
Trybownik o ostrzu wyprofilowanym ku górze i ergonomicznej rękojeści typu G-grip.
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Nóż obrączkowy / pierścieniowy, plastikowy, cena za opakowanie 3 szt.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7705 31.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, brązowy
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze zakrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 11251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.