5 479,65 zł brutto
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym prądem elektrycznym oraz gazem (LPG lub GZ), wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania np. mięsa typu kebabowego lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, zamontowany wewnątrz podstawy urządzenia F GD4. Stosowny przełącznik silnika elektrycznego pozwala na ruch obrotowy mięsa w obu kierunkach, z prędkością 1 obrotu/ minutę.
Wydajność grzewcza: | 11,20 kW |
Maks. waga mięsa: | 70 kg |
Powierzchnia palnika (wys. x szer.) | 645 x 185 mm |
Maks. wysokość mięsa: | 630 mm |
Miejsce do ładowania (szer. x gł.) | 620 x 760 mm |
Wysokość urządzenia: | 1040 mm |
Moc: | 11,20 kW |
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line o mocy 12 kW to niezawodne narzędzie dla miłośników kulinariów. Z czterema palnikami oferującymi łączną moc 12 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i innowacyjnym silnikiem z możliwością zmiany kierunku obrotów, ten grill zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Z imponującą długością rożna, obszernym wsadem mięsa oraz praktyczną tacą na tłuszcz, ten kebab gazowy dostarcza wyjątkowe doznania smakowe i stanowi idealne narzędzie do eksperymentowania w kuchni.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.