Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych
oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym, dwufazowym, zmiennym prądem elektrycznym,
wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia/ opiekacza.
Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.

 Specyfikacja techniczna

Szerokość urządzenia/ podstawy urządzenia: 450 mm,
Długość/ Głębokość urządzenia bez wanny: 500 mm,
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 500 mm,
Długość/ Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 650 mm,
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: 830 mm,
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): 920 mm.
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 230 V: 5,2 kW.
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 400 V: 6,0 kW.
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 4 sztuki.
Maksymalna masa mięsa: 30,0 kg.
Maks. wysokość mięsa: 460 mm.
Znamionowy pobór prądu: 11,3 A przy 230 V/ 2 N/ 50 Hz.
Znamionowy pobór prądu: 13,0 A przy 400 V/ 2 N/ 50 Hz.
Waga kompletnego urządzenia: 38,5 kg.

POTIS E2

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: