3 934,77 zł brutto
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym prądem elektrycznym oraz gazem (LPG lub GZ), wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania np. mięsa typu kebabowego lub mięsa na gyrosa, grilla.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się w dolnej, tylnej części urządzenia MU GD5. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Powierzchnia palnika (wys. x szer.): | 810 x 185 mm |
Wysokość urządzenia: | 1220 mm |
Podwójne palniki na podczerwień z płytami ceramicznymi: | |
Wydajność grzewcza: | 14,00 kW |
Moc: | 14,00 kW |
Maks. waga mięsa: | 120 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 810 mm |
Seria MU | |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz (szer. x gł.): | 670 x 750 mm |
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 660 x 690 mm |
Panele przednie włącznie |