Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-10 dni roboczych
Indeks: 0563 2051
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żwyności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Czas realizacji : dostępny z magazynu.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie z automatyczną kompensacją temperatury.
Zakres dostawy: pehametr testo 205, pojemnik z żelem do przechowywania elektrody, uchwyt ścienny.
Dane techniczne:
Elektroda pH
- zakres pomiarowy: 0...14 pH
- dokładność: ±0,02 pH
- rozdzielczość: 0,01 pH
Pomiar temperatury – NTC:
- zakres pomiarowy: 0...+60 °C (krótkotrwałe do +80 °C)
- dokładność: ±0,4 °C
- rozdzielczość: 0,1 °C
Dane ogólne:
- wymiary: 145 x 38 x 167 mm
- temperatura pracy: 0...+50 °C
- temperatura składowania: -20...+70 °C
- typ baterii: 4x baterie guzikowe LR44
- żywotność baterii: 80 godz. (Auto Off 10 Min)
- wyświetlacz: LCD, 2-liniowy
- waga: 135 g
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żwyności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Czas realizacji : dostępny z magazynu.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą , antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy - 50.....+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
1-kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury (NTC). Ten przyrząd wymaga podłączonej sondy do poprawnego działania.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH1.
Dostępne z magazynu.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żwyności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Czas realizacji : dostępny z magazynu.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH2 .
Dostępne z magazynu.
Roztwory buforowe 4,01 i 7,00w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Dostępny z magazynu.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
: Dostępny z magazynu.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru pomziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Czas realizacji : dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Końcówka do przechowywania Testo 206 wypełniona żelem KCI.
Dostępne z magazynu.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
: Dostępny z magazynu.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 205.
Dostępne z magazynu lub w ciągu 7 dni.