Podczas profesjonalnej pracy z mięsem niezbędne są noże masarskie. Dzięki nim produkty zostaną sprawnie i starannie przygotowane do dalszej obróbki. Dopasowane do konkretnych zadań noże rzeźnicze prezentujemy w wielu wariantach na naszej stronie internetowej Wammashop.pl.

Aktywne filtry

Nóż do trybowania, 21 cm,...
Polkars
  • Polecamy
Cena 39,00 zł netto
47,97 zł brutto

Nóż do trymowania od firmy Polkars z rękojeścią typu A oraz sztywnym ostrzem o twardości 55-59 HRC.

Nóż trymer pneumatyczny,...
EFA Meat Procesing Power
Cena 21 606,00 zł netto
26 575,38 zł brutto

Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.

Nóż trymer, 130mm, 390W,...
EFA Meat Procesing Power
Cena 28 829,00 zł netto
35 459,67 zł brutto

Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.

Nóż do trybowania ostrze 13...
Giesser Messer GmbH
Cena 44,00 zł netto
54,12 zł brutto

Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.

Ostrze wykrzywione, twarde.

Długość ostrza 13 cm.

Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.

Oznaczenie : 11251 13.

Nóż rzeźniczy rozbierak,...
Giesser Messer GmbH
Cena 71,00 zł netto
87,33 zł brutto

Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.

Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.

Waga: 126 g.

Oznaczenie: 2005 20

Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.

Nóż do skórowania, ostrze 16 cm, GIESSER 2105 16
Giesser Messer GmbH
Cena 64,00 zł netto
78,72 zł brutto

Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 16 cm.
Długość całkowita z rączką: 30 cm.
Oznaczenie : 2105 16
Dostępne kolory: czarny, żółty.

Nóż do skórowania, ostrze 21 cm, GIESSER 2105 wwl 21
Giesser Messer GmbH
Cena 91,00 zł netto
111,93 zł brutto

Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.

Oznaczenie : 2105 wwl 21.

Dostępne kolory: czarny

Noże do obróbki mięsa w sklepie internetowym Wamma

Każdy nóż do krojenia mięsa powinien wyróżniać się precyzyjnym wykonaniem i poręcznym kształtem. Oba te aspekty mają wpływ na jakość i komfort pracy. Decydując się na proponowane przez nas akcesoria kuchenne, masz pewność, że otrzymasz solidne noże do mięsa renomowanych marek. Proponujemy między innymi nóż dzwonkowy Glock czy nóż ubojowy Giesser. Wszystkie nasze produkty są atestowane i niezawodnie sprawdzą się w każdym zakładzie, który zajmuje się profesjonalną obróbką mięs. Ich staranne wykonanie z wytrzymałych materiałów sprawia dodatkowo, że przez długi czas zachowują swoje właściwości. Nie tępią się nawet podczas intensywnego użytkowania. Warto zwrócić uwagę także na wyjątkowo ostry tasak do mięsa lub topór masarski, które poradzą sobie nawet z najtrudniejszymi zadaniami. 

Czym się kierować, wybierając nóż do mięsa?

Noże masarskie dzielą się pod względem zadań, do których są przeznaczone. Możesz zdecydować się na specjalne noże do rozbioru mięsa, jego porcjowania czy oddzielania mięsa od kości i ścięgien. Warto wziąć pod uwagę również to, do jakiego rodzaju mięsa będzie on używany, aby jak najlepiej dopasować jego specyfikację do potrzeb i oczekiwań. Inne istotne kryteria wyboru to rozmiar noża, jego kształt oraz ostrość. Najważniejsze jednak jest to, by wybrany przez Ciebie nóż był poręczny, a jego rękojeść umożliwiała swobodne operowanie narzędziem. Warto sięgnąć po modele z antypoślizgowego materiału, który zwiększa bezpieczeństwo pracy, a także wpływa na jej wygodę. Noże rzeźnicze w różnych rozmiarach i kształtach, przy pomocy których fachowo zajmiesz się każdym typem mięsa, możesz zamówić w naszym sklepie internetowym Wamma.