52 966,26 zł brutto
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub mrożenia szokowego produktów, gotowych dań.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka Rilling PRO 8x GN 1/1.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nowoczesne i wszechstronne urządzenie do szokowego schładzania i zamrażania, model PRO 8 x GN1/1, z centralnym chłodzeniem, stanowi doskonałe rozwiązanie dla zaawansowanych potrzeb gastronomicznych. To wolnostojące urządzenie, gotowe do natychmiastowego podłączenia, wyposażone w efektywny system chłodzenia centralnego. Sterowanie odbywa się intuicyjnie za pomocą technologii Easy Touch, obsługiwanej przez 7-calowy ekran dotykowy. Posiada także zdefiniowane programy, a także umożliwia tworzenie niestandardowych programów, dzięki funkcji złącza USB.
Urządzenie oferuje różnorodne opcje konfiguracji komory, umożliwiając załadunek poprzeczny dla 8 x GN1/1-65 mm głębokości. Dodatkowo, istnieje możliwość korzystania z dodatkowych prowadnic, umożliwiających załadunek 10 x GN1/1-40 mm głębokości lub 16 x GN1/1-20 mm głębokości, a także 16 x EN6040-30 mm (maks. głębokość).
Urządzenie cechuje się imponującą wydajnością szokowego schładzania lub zamrażania na cykl do 40 kg. Zgodnie z normą DIN 18872-5, wydajność szybkiego schładzania wynosi 29 kg (+65°C/+3°C) w 90 minut, natomiast wydajność zamrażania szokowego to 29 kg (+65°C/-18°C) w 240 minut.
Cykl uruchamiany jest natychmiast po załadunku, niezależnie od temperatury produktu, co skraca czas przygotowywania potraw. Standardowe wyposażenie obejmuje 8 par przestawnych prowadnic oraz 3-punktową sondę temperatury.
Wymiar: | 790x846x1583 mm (LxDxH) |
Czynnik chłodniczy: | R452a |
Zasilanie - Moc: | 230 V / 1,1 kW |
Moc chłodnicza: | 3,6 kW (-10°C VT), 0,9 kW (-35°C VT) |
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub mrożenia szokowego produktów, gotowych dań.
Chłodziarka do przechowywania żywności na tacach, ciast i deserów. Przeznaczona do użytku w firmach gastronomicznych, hotelach i restauracjach a także w cukierniach i stoiskach spożywczych.
Liczba tac - 5x 1/1 GN lub 60x40 cm
Pojemność: 95 L
Moc: 1385W
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling PRO 10 x GN1/1
Chłodziarka do przechowywania żywności na 5 tacach. Polecana firmom gastronomicznym, cateringowym, dla hoteli, cukierni oraz dedykowana stoiskom mięsnym i spożywczym.
Liczba tac - 5 w formacie 1/1 GN
Pojemność: 70 litrów
Moc: 1116W
Urządzenie do szybkiego schładzania lub zamrażania szokowego dań lub półproduktów.
Multifunkcyjna schładzarko-zamrażarka, wolnostojąca, Rilling PRO Plus 4 x GN1/1, z centralnym chłodzeniem
Chłodziarka, lodówka na 10 tac 1/1 GN
Objętość 206 L
Przeznaczona do przechowywania żywności. Dedykowana dla sklepów, cukierni, gastronomi, hoteli i firm cateringowych.
Urządzenie do szybkiego schładzania i mrożenia potraw.
Liczba tac - 7x 1/1 GN lub 60x40cm
Pojemność: 150 L
Moc: 1493W
Chłodziarka, lodówka przeznaczona do przechowywania żywności na tacach. Dedykowana do stoisk sklepowych, dla gastronomii, hoteli i firm cateringowych.
Liczba tac - 14
Pojemność: 282 L
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling PRO 13 x GN1/1.
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Chłodziarka do przechowywania trzech tac z żywnością. Lodówka polecana dla gastronomii, sklepów spożywczych, firm cateringowych i cukierni.
Liczba tac - 3
Pojemność: 36 L
Urządzenie do szybkiego schładzania lub zamrażania szokowego dań lub półproduktów.
Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling PRO 10 x GN1/1