7 660,44 zł brutto
Profesjonalny opiekacz waga 30 kg.
Płyty rowkowane ze szkła ceramicznego.
Wymiar płytki 530x255 mm/ moc 3200 watt.
Profesjonalny opiekacz o wadze 28 kg. Zawiera 3 płytki rowkowane , żeliwne z powłoką teflonową.
WSZYSTKIE PŁYTKI ZDEJMOWALNE DO ŁATWEGO CZYSZCZENIA.
Opiekacze do panini Sirman, model PD RR-RR PS, są niezastąpionym narzędziem w profesjonalnych kuchniach i restauracjach, które zajmują się przygotowywaniem różnorodnych potraw. Ten wszechstronny opiekacz został zaprojektowany specjalnie do grillowania mięsa, ryb, jaj, warzyw, sera i innych produktów, które nadają się do przyrządzania na grillu.
Główne cechy i zalety opiekaczy do panini Sirman to uniwersalność, łatwa obsługa, płyty żeliwne z powłoką ceramiczną, regulowane górne płyty, bezpieczeństwo użytkowania oraz przeznaczenie przemysłowe.
Opiekacze do panini Sirman, model PD RR-RR PS, stanowią niezawodne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, umożliwiające przygotowanie smacznych i wysokiej jakości dań grillowanych. Ich solidna konstrukcja, wysoka wydajność i regulowane parametry sprawiają, że są idealnym wyborem dla kucharzy, którzy cenią sobie jakość, niezawodność i łatwość obsługi.
Model: | PD PS RR-RR |
Moc: | 3000 W |
Źródło zasilania: | 230V 50/60Hz F+N |
Powierzchnia robocza: | 500x255 mm |
Wymiar A: | 475 mm |
Wymiar B: | 275 mm |
Wymiar C: | 526 mm |
Wymiar D: | 435 mm |
Wymiar E: | 235 mm |
Masa netto: | 28 kg |
Wymiary transportowe: | 560x430x270 mm |
Masa brutto; | 30 kg |
Kod HS: | 85166070 |
Profesjonalny opiekacz waga 30 kg.
Płyty rowkowane ze szkła ceramicznego.
Wymiar płytki 530x255 mm/ moc 3200 watt.
Opiekacz który jest ruchomy pomimo swoich gabarytów posiada także termostat co zdecydowania ułatwia opiekanie żywności.
Profesjonalny opiekacz waga 16 kg.
1 płytka rowkowana + 1 płytka gładka, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 250x255 mm/ moc 1550watt.
Duży toster idealny do podgrzewania pizzy, kanapek i gotowych dań, do przygotowywania hamburgerów, parówek i bułek itp.
Opiekacz/toster marki Sirman mogący pomieścić 4 tosty.
Toster przelotowy MINI Bartscher to idealne rozwiązanie dla tych, którzy potrzebują kompaktowego tostera, który jednocześnie jest wszechstronny i efektywny w przygotowywaniu różnych rodzajów pieczywa. Dzięki regulacji prędkości taśmy i różnym funkcjom grzałki, można dostosować go do indywidualnych potrzeb. To kompaktowe urządzenie o wydajności i funkcjonalności większych modeli.
Profesjonalny opiekacz o wadze 22 kg.
2 płytki rowkowane , płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
OBIE PŁYTKI ZDEJMOWALNE DO ŁATWEGO CZYSZCZENIA.
Wymiar płytki 355x255 mm.
Profesjonalny opiekacz waga 22 kg.
1 płytka rowkowana + 1 gładka, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 355x255 mm/ moc 2100 watt.
Opiekacz mieszczący 3 tosty, w zestawie ma 2 kratki ze stali.
Profesjonalny opiekacz waga 22 kg.
2 płytki dładkie, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 355x255 mm/ moc 2100 watt.
Duży toster idealny do podgrzewania pizzy, kanapek i gotowych dań, do przygotowywania hamburgerów, parówek i bułek itp.
Profesjonalny opiekacz waga 28 kg.
Płytki płaskie ze stai nierdzewnej.
Wymiar płytki 500x255 mm/ moc 3000 watt.
Wydajność na godzinę 132 - 420 szt.
Profesjonalny opiekacz waga 28 kg.
Płytki żebrowane i płaskie , płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 500x255 mm/ moc 3000 watt.
Profesjonalny opiekacz waga 18 kg.
Dwie osobne płyty gładka i ryflowana, żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni grzewczej 500x255 mm/ moc 1800 watt.
Grill kontaktowy Panini-T Bartscher to zaawansowane urządzenie do grillowania, wyróżniające się precyzyjną kontrolą temperatury od 50°C do 300°C. Posiada przestronną powierzchnię grillową oraz solidną konstrukcję z żeliwnymi płytami, a także liczne funkcje ułatwiające użytkowanie, takie jak timer z sygnałem dźwiękowym i pojemnik na tłuszcz. Dzięki wykorzystaniu wysokiej jakości materiałów, w tym stali szlachetnej, oraz stopnia ochrony IPX3, jest to nie tylko efektywne, ale również trwałe rozwiązanie, które spełni oczekiwania zarówno doświadczonych kucharzy, jak i początkujących.