82,41 zł brutto
Szeroki nóż o długości ostrza 157 mm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Swibo, przeznaczony do trybowania mięsa (oddzielania mięsa od kości), z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Ostrze jest proste i twarde, dostępne w trzech różnych długościach: 14 cm, 16 cm, 18 cm. Dedykowany dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale także dla firm gastronomicznych i cateringowych.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele użytkowych cech. Rączki są mocne i solidne. Odporne na uderzenia i sztywne, co przekłada się na żywotność noży. Posiadają wyprofilowane ergonomiczne rączki, które są dostępne jedynie w jednym jaskrawym kolorze żółto pomarańczowym, co przekłada się na zwiększone bezpieczeństwo użytkowania.
Opis
Specyficzne kody
Szeroki nóż o długości ostrza 157 mm.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie: 12253 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.