82,41 zł brutto
Długość klingi: 18 cm.
Długość całkowita: 32 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 14 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Profesjonalny nóż przeznaczony dla przemysłu mięsnego, polecany dla pracowników rzeźni i masarni. Nóż posiada szerokie proste i sztywne ostrze, gładkie na całej powierzchni. Czubek jest ostro zakończony.
Rączka od noża wykonana jest z poliamidu, tworzywa sztucznego, które posiada wiele pożądanych cech. Jest wytrzymały i odporny na uderzenia (posiada wysoki stopień udarności). Przy tym jest sztywny i odporny na ścieranie. Rączką wykonana z tego materiału jest higieniczna, antypoślizgowa i ergonomiczna.
Ponad to, wszystkie uchwyty do szwajcarskich noży Victorinox z serii Swibo są koloru jasno żółtego, co jest celowym zabiegiem, które wpływa na bezpieczeństwo użytkowania noży. Dzięki zastosowaniu takiej barwy, noże są lepiej widoczne w ruchliwym środowisku pracy. Są bardziej widoczne i łatwiej je zauważyć, co jeszcze bardziej wpływa na bezpieczeństwo pracy.
Długość klingi: 18 cm.
Długość całkowita: 32 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Długość klingi: 16 cm.
Długość całkowita: 30 cm.
Szeroki kształt ostrza.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Nóż masarski do jelit, prosty, nosek stalowy, nierdzewny. Długość klingi : 16 cm. Całkowita długość noża: 30 cm. Dostępne kolory: czarny.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.