Nóż do plastrowania z szerokim ostrzem Victorinox Fibrox

Nóż szefa kuchni, z szerokim ostrzem i ostrym czubkiem, przeznaczony do plastrowania.

Szwajcarskie noże Victorinox z serii Fibrox, zostały stworzone przez profesjonalistów dla profesjonalistów. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości jest szlifowane stożkowo na całej swej długości. Odpowiednio ukształtowana i ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa sztucznego (poliamidu), jest higieniczna i antypoślizgowa. Na całej powierzchni uchwytu jest chropowata struktura, która sprawia, że nóż leży pewniej w ręku. Te cechy sprawiają, że nóż jest bezpieczniej użytkowany i jest zmniejszone ryzyko przypadkowego ześlizgnięcia się dłoni na ostrze noża.

Nóż do plastrowania polecamy nie tylko szefom kuchni. Z powodzeniem może być używany w sklepach spożywczych, mięsnych a także przez użytkowników indywidualnych w domu, amatorów gotowania, którzy cenią sobie pracę z narzędziami o długiej żywotności, trwałości i wysokiej jakości.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 25 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, gładkie i szerokie (4cm)
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy i ergonomiczny
  • Przeznaczenie: nóż szefa kuchni, nóż do plastrowania
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.4503.25

Opis

Materiał
Poliamid
Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
25

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: