Nóż trybownik Victorinox Fibrox, 20cm

Profesjonalny nóż dla przemysłu mięsnego, rzeźni i masarni. Wykonany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej oraz poliamidu. Stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów. Bardzo ostry nóż, który znajdzie swoje miejsce także w gastronomii, zakładach spożywczych oraz u szefów kuchni, jak i amatorów gotowania. Polecany jest wszystkim tym osobom, które cenią sobie wysoką jakość narzędzi pracy. Ostrze  jest szlifowane na całej długości stożkowo.

Rękojeść została zaprojektowana w taki sposób aby była bezpieczna w użytkowaniu i higieniczna. Przede wszystkim jej forma jest ergonomiczna a struktura chropowata, co przekłada się na dobry chwyt i leżenie w dłoni. Materiały: stal nierdzewna i poliamid, pozwalają na sterylizację noża maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Długość noża: 20 cm,.
  • Ostrze ze stali nierdzewnej
  • Ostrze wąskie i zakrzywione ku górze
  • Czubek ostry
  • Rękojeść z poliamidu, antypoślizgowa, ergonomiczna i higieniczna
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.7203.20

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
20
25

Specyficzne kody

ean13
7611160504012

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: