4 405,86 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz urządzenia, które pozwoli Ci bez problemu przygotować pyszne kebaby i gyrosy w zaciszu swojego domu lub lokalu gastronomicznego? Poznaj Opiekacz Elektryczny do Kebaba Potis EH - idealne rozwiązanie dla każdego miłośnika aromatycznych mięs!
Wykonany z najwyższej jakości materiałów:
Doskonały do grillowania różnych mięs:
Wygodny w użyciu:
Szerokość urządzenia/ podstawy urządzenia: | 330 mm |
Długość/ Głębokość urządzenia bez wanny: | 330 mm |
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: | 330 mm |
Długość/ Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: | 420 mm |
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: | 515 mm |
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): | 605 mm |
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia opiekającego: | 3,0 kW |
Moc grzewcza pojedynczego radiatora ceramicznego: | 1,0 kW |
Ilość zastosowanych radiatorów grzewczych: | 3 sztuki |
Powierzchnia efektywna panelu grzewczego: | 240 x 60 mm |
Maksymalna masa mięsa: | 7 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 250 mm |
Znamionowy pobór prądu: | 13,6 A przy 230 V/ 1 N/ 50 Hz. |
Waga kompletnego urządzenia: | 13 kg |
Zamów Opiekacz Elektryczny do Kebaba Potis EH już dziś i przekonaj się, jak łatwo i szybko możesz przygotować pyszne mięsne potrawy!
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.