8 163,51 zł brutto
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Solidny i wytrzymały grill do kebaba, o nośności 15 kg. Przystosowany do gazu ziemnego lub propan-butanu. Grill pionowy do opiekania aromatycznego mięsa w stylu orientalnym. Aby zadowolić swoich klientów, potrzeba urządzenia, który spełni wysokie wymagania.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym prądem elektrycznym oraz gazem (LPG lub GZ), wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania np. mięsa typu kebabowego lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia Potis G1/ opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Wysokość urządzenia z silnikiem: | 795 mm |
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 395 x 500 mm |
Powierzchnia palnika (wys. x szer.): | 370 x 135 mm |
Wydajność grzewcza: | 5,25 kW |
Maks. waga mięsa: | 15 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 340 mm |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz (szer. x głęb.): | 500 x 650 mm |
Moc: | 5,25 kW |