4 333,29 zł brutto
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany przemysłowym, 3-fazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego walca mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się w podstawie urządzenia Potis F E3. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Podłączenie urządzenia: | 5,7 kW / 400V/230V / 3/N/PE / ~50Hz |
maks. waga mięsa: | 40 kg |
maks. wysokość mięsa: | 510 mm |
Powierzchnie odbłyśników: | 195 x 510 mm |
Elementy grzejne: | 3 |
Miejsce do ładowania (szer. x gł.): | 620 x 760 mm |
Wysokość urządzenia: | 840 mm |
Moc: | 5,7 kW |
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line o mocy 12 kW to niezawodne narzędzie dla miłośników kulinariów. Z czterema palnikami oferującymi łączną moc 12 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i innowacyjnym silnikiem z możliwością zmiany kierunku obrotów, ten grill zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Z imponującą długością rożna, obszernym wsadem mięsa oraz praktyczną tacą na tłuszcz, ten kebab gazowy dostarcza wyjątkowe doznania smakowe i stanowi idealne narzędzie do eksperymentowania w kuchni.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.