4 405,86 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Jest 8 produktów.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Grill elektryczny pionowy to jedna z najczęściej wybieranych opcji dla małej gastronomii. W naszym sklepie internetowym prezentujemy tego typu urządzenia w różnych rozmiarach. Są to grille, na których możesz przygotowywać do 30 lub 50 kg mięsa równocześnie. Pozwoli Ci to dobrać elektryczny opiekacz do kebaba, na którym upieczesz tyle porcji, ile zaserwujesz swoim klientom – unikniesz przestojów w obsłudze z powodu zbyt wolnej pracy oraz marnowania żywności spowodowanego zbyt dużymi rolkami z mięsem. Dobierz zatem opiekacz tak, by odpowiadał zapotrzebowaniu. Zadbaj także o to, by grill miał rozmiary dopasowane do metrażu. W puntach małej gastronomii jest to często jeden z najważniejszych parametrów, który wpływa na funkcjonalność całego obiektu.
Kebab elektryczny wyróżnia się również praktycznym źródłem zasilania – urządzenie wystarczy podłączyć do prądu, aby sprawnie i wydajnie działało. Doskonale sprawdzi się zatem w małej gastronomii, w której zapewni bezpieczeństwo w czasie pracy. Elektryczne grille są także częstym wyborem do restauracji, w których ważna jest sprawna i bezproblemowa obsługa wyposażenia profesjonalnej kuchni. Opiekacz elektryczny nie wymaga podłączenia do źródła gazu, a do jego bezpiecznego użytkowania nie potrzeba doświadczenia – praca z nim jest intuicyjna, a ryzyko wypadków związanych z nieprawidłową eksploatacją znacznie mniejsze.
W sklepie internetowym Wammashop.pl prezentujemy przede wszystkim urządzenia do kebabów marki Potis. Każdy ich kebab elektryczny charakteryzuje się najwyższą jakością. Sprzęt, który znajdziesz pośród naszego asortymentu, będzie Ci zatem służył niezawodnie przez długi czas, nawet jeśli będzie intensywnie eksploatowany. Proponowane przez nas maszyny są wykonane z wytrzymałych, odpornych na uszkodzenia materiałów, takich jak na przykład szlachetna stal nierdzewna czy starannie dobrane, solidne tworzywa sztuczne. Sprawia to, że każdy opiekacz do kebaba prezentuje się estetycznie i jest łatwy w czyszczeniu.
Nasze urządzenia posiadają także niezbędne atesty i certyfikaty, które potwierdzają, że opiekacz do kebaba elektryczny zapewnia bezpieczne warunki w profesjonalnych kuchniach gastronomicznych. Wszystko to sprawia, że opiekacze pozwolą pracownikom szybko przygotować potrawy i zachować najwyższy komfort w czasie pracy. Zadbaj o zadowolenie klientów oraz personelu i wybierz sprawdzone opiekacze do kebaba z oferty naszego sklepu internetowego Wammashop.pl!