
4 162,32 zł brutto
Duża wydajność - 85kg/h. Moc: 550W – 0,75 KM.
Wersja CE, stopień ochrony IP54.
Jest 41 produktów.
Duża wydajność - 85kg/h. Moc: 550W – 0,75 KM.
Wersja CE, stopień ochrony IP54.
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersjach TC 22 E 230/50/1 oraz 400/50/3.
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa.
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 300 kg/h
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Kompaktowa wysokowydajna maszynka do mielenia mięsa. Elementy sterujące 24V z ruchem wstecznym (wersje CE), stopień ochrony IP 54.
Szybki mocny system blokady głowicy (opatentowany w wersji 32).
Wydajność: 500 kg/godz
Wydajność: 650 kg/godz
Dostępne dwie wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Maszynka do mielenia mięsa z chłodziarką.
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 400 kg/h
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 400 kg/godz
Wersja z silnikiem 3 fazowym, 400V/50Hz
Maszynka do mielenia mięsa. Obudowa z anodowanego aluminium.
Wydajność: 85 kg/godz
Wydajność: 95 kg/godz
Dostępne dwie wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Maszynka do mięsa. Wydajność 120 kg/h. Wersja CE.
Dostępne dwie wersje, z silnikiem: 1-fazowym 750W – 1 KM, 3-fazowym 1100W - 1,5 KM.
Maszynka do mięsa. Wydajność 120 kg/h. Wersja CE.
Dostępne dwie wersje, z silnikiem: 1-fazowym 750W – 1 KM, 3-fazowym 1100W - 1,5 KM.
Wilko-mieszałka
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Maszynka do mięsa 12SQO, 0,75 kW Bartscher 370213
Maszynka do mięsa FW10 Bartscher 370224
Wydajność 10kg/h
Tarcza perforowana 12SQO/2 Bartscher A370201
Tarcza perforowana 12SQO/4,5 Bartscher A370202
Tarcza perforowana 12SQO/8 Bartscher A370207
Mocowanie Format S przeznaczone dla maszynek - wilków do mięsa Sirman typ MONTANA , MASTER.
Zestaw zawiera:
1. Dysza TC 32 (LF2031032081) lub TC42 (LF2031042081).
2. Jednostka napędowa z formą "koło" Ø 100, h14mm ( LF0310320130 ).
Wilk do mięsa TC12 z sitkiem 4.5mm, 6mm, 8mm.
Idealny do mielenia mięsa surowego.
Maszynka do mielenia mięsa. Wydajność do 200 kg/h. Obroty silnika 80 obr/min.
Przemysłowy wilk do mielenia mięsa cenionego producenta Ma-Ga. Urządzenie o dużej wydajności, wynoszącej do 250 kg/h. Przeznaczone dla firm gastronomicznych, cateringowych oraz dla małych masarni.
Gastronomiczny wilk do mielenia mięsa, o przepustowości do 250 kg/h. Maszyna jest dedykowana do restauracji, barów, małych stołówek i innych miejsc żywienia zbiorowego. Wykonana ze stali nierdzewnej, z UNGER 3
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez L&W Lumbeck&Wolter.
Taca z systemem ochrony dłoni, pojemność:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Taca z systemem ochrony dłoni, pojemność:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Wilki do mielenia mięsa to wysoce wydajne i profesjonalne urządzenia przeznaczone dla gastronomii i zakładów przemysłu mięsnego. Charakteryzują się bardzo dużą wydajnością sięgającą nawet 1000 kg przerobionego mięsa na godzinę a także są większe od domowych maszynek do mielenia mięsa. W naszym sklepie znajdziecie Państwo również mniejsze urządzenia, które posiadają wystarczające parametry do wykorzystania w małej gastronomii lub w domu.
Maszynki do mielenia mięsa i wilki oferowane w sklepie internetowym wammashop.pl są wykonane z wysokiej jakości materiałów, stali nierdzewnej oraz wyposażone w mocne jednostki napędowe, najczęściej chłodzone i umieszczone w kąpieli olejowej. Ponad to, urządzenia są zwykle zbudowane z solidniejszych materiałów i większych niż przeciętne domowe urządzenia.
Wilki to wydajne urządzenia, które pozwolą na przetworzenie dużych partii mięsa. Jest to bardzo ważna kwestia, szczególnie brana pod uwagę w restauracjach i firmach cateringowych, gdzie zakup w hurtowni mielonego mięsa zupełnie nie wchodzi w grę, ze względu na brak gwarancji świeżości, a także brak pewności co tak naprawdę może się w tym mięsie znajdować. Mielona wieprzowina lub wołowina w restauracyjnej kuchni będzie posiadała o wiele lepsze walory smakowe i wyższą jakość.
Profesjonalny wilk do mięsa może wyglądem przypominać urządzenie domowe, jednak aby móc dokonać najlepszego wyboru w pierwszej kolejności trzeba wybrać odpowiednią moc urządzenia.
Elektryczne wilki i maszynki do mielenia mięsa to niezawodna pomoc w kuchni. Polecamy nasze urządzenia zakładom gastronomicznym, gospodarstwom domowym oraz agroturystycznym. Maszyny o dużej wydajności i mocy, pozwolą na przygotowanie mielonego mięsa dla większej ilości gości oraz pozwolą na przygotowanie najróżniejszych potraw w szczególności w miejscach żywienia zbiorowego, szpitalach, hotelach i restauracjach.
Posiadamy w naszym portfolio również urządzenia o bardzo dużej wydajności, które swoje miejsce znajdą w zakładach przetwórstwa mięsnego i spożywczego. Bogaty zestaw akcesoriów sprawia, że są to maszyny wielozadaniowe. Wykonane z najlepszych materiałów.