184,50 zł brutto
Gruba-drobna piłka, nóż od Thermohauser o długości ostrza 26cm. Stal nierdzewna i rękojeść z tworzywa sztucznego.
(95,67 zł 1)
Miecz do tortów, piłka o drobnych ząbkach-standardowy szlif długość: 16 cm
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do tortów (miecz) to narzędzie o ostrzu hartowanym próżniowo, co gwarantuje jego doskonałą wytrzymałość. Perfekcyjne i nienaganne połączenie ostrza z uchwytem zapewnia precyzję i pewność podczas używania. Wyprofilowany uchwyt wykonany z tworzywa utwardzonego włóknem szklanym uniemożliwia gromadzenie się bakterii, a także umożliwia bezpieczne mycie w zmywarkach. Ten nóż spełnia wszystkie wymogi sanitarnych standardów. Rączka noża wykonana z trwałego tworzywa zapewnia komfort i pewny chwyt podczas dekorowania i krojenia tortów. Ostrze, wykonane z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, jest wyjątkowo ostre i trwałe, umożliwiając precyzyjne cięcie.
Opis
Gruba-drobna piłka, nóż od Thermohauser o długości ostrza 26cm. Stal nierdzewna i rękojeść z tworzywa sztucznego.
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek szpiczasty.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7305 w 31.
Zestaw do porcjowania Victorinox - idealne narzędzia dla miłośników delikatnego mięsa. Zestaw składa się z noża i widelca o ergonomicznych rękojeściach Swiss Classic.
Zestaw profesjonalny do porcjowania marki Victorinox zawierający nóż i widelec o długościach 19 i 15 cm.
Ekskluzywny nóż do plastrowania mięsa dostarczany w eleganckim pudełku. Długość ostrza to 31 cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Najlepszy trybownik marki Victorinox o długości 15cm.
Nóż o długości ostrza 36cm marki Thermohauser z ząbkowanym ostrzem.
Najlepszy nóż szefa kuchni Grand Maitre. Ostrze o długości 25cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Długość ostrza 25 cm.
Szerokie ryflowane ostrze.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.