44,28 zł brutto
Nóż trybownik do drobiu 10 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
(100,47 zł 1)
Nóż o obustronnym szlifie zarówno ząbkowanym jak i standardowym. Ostrze o długości 17cm.
Nóż do tortów (miecz) to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia i dekorowania. Ostrze tego noża jest hartowane próżniowo, co gwarantuje jego wyjątkową wytrzymałość. Połączenie ostrza z rękojeścią zostało wykonane perfekcyjnie, zapewniając pewność i precyzję podczas użytkowania. Wyprofilowany uchwyt z tworzywa utwardzonego włóknem szklanym zapobiega gromadzeniu się bakterii i umożliwia łatwe czyszczenie w zmywarkach. Ten nóż spełnia wszystkie wymogi sanitarnych standardów, gwarantując higieniczną pracę w kuchni. Rączka wykonana z wytrzymałego tworzywa zapewnia komfortowy chwyt i kontrolę podczas krojenia tortów. Ostrze nierdzewne z chromo-molibdenowej stali jest niezwykle ostre i trwałe, umożliwiając precyzyjne cięcie i dekorowanie.
Nóż trybownik do drobiu 10 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Zaostrzony nóż ząbkowany o długości 31cm.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Nóż typu ząbkowanego o jednostronnym ostrzu i długości 31cm.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Nóż do steków.
Ostrze wygięte 26 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż ze standardowym szlifem i zaokrąglonym czubkiem o długości 26cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nożyce ze stali nierdzewnej.
Długość 25 cm