Schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling 10xGN1/1 / EN 400x600

Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem. Higieniczne wykonanie wnętrza komory urządzenia ułatwia utrzymanie czystości, w dolnej części wyjmowany pojemnik ociekowy. 2 wentylatory zainstalowane w tylnej ścianie. Łatwy w demontażu stelaż dla pojemników GN.

Funkcje i cykle:

  • SOFT i HARD cykle schładzania szokowego
  • tylko HARD cykl szokowego zamrażania
  • sonda rdzenia jako standard
  • prosty system sterowania

Pojemność 10 x GN 1/1 lub 10 x EN 60x40. Głębokość pojemników 40mm. Odstęp pomiędzy prowadnicami 50mm.

Dane techniczne:

Wymiar zewnętrzny:790x800x1630 mm (LxWxH)
Wymiar wewnętrzny:668x418x791 mm (LxWxH)
Czynnik chłodniczy:R452a
Zasilanie - Moc:230V / 0,9kW
Wydajność schładzania:32kg (+90°C/+3°C) w 90 min.
Wydajność zamrażania:22kg (+90°C/-18°C) w 240 min.
Wydajność chłodnicza:3219W temp. odpar. -10°C
przy temp. otoczenia +40°C
1160W temp. odpar. -30°C
przy temp. otoczenia +40°C
Waga netto:129 kg

Czym charakteryzują się schładzarko-zamrażarki szokowe?

Suwerenne planowanie, szybkie przygotowanie, najwyższa jakość

„Świeżo przygotowane smakuje najlepiej” to twierdzenie śmiało możemy odłożyć do akt. System schładzania i przechowywania wcześniej przygotowanych potraw firmy Rilling made by Krosno- Metal konserwuje przygotowane potrawy zachowując ich aromat oraz jakość produktów na najwyższym poziomie nie niszcząc struktury produktu. Nie oznacza to bynajmniej konieczności pójścia na kompromis w zakresie jakości potraw i ich smaku. Przeciwnie, technologia smart-fresh zapewnia produktom spożywczym najwyższe bezpieczeństwo, ponieważ procesy chłodnicze zachodzą bardzo szybko, są kontrolowane i ochraniają jakość i smak.

Zakres zastosowania

Technologia smart-fresh otwiera przed wszystkimi rodzajami potraw nowe możliwości przygotowania i przechowywania świeżo przyrządzonych dań. Już gotowe do podania mogą zostać zakonserwowane i są gotowe do zregenerowania i serwowania o każdej porze.

Amortyzacja

Racjonalne przygotowanie potraw jest codziennym wymogiem w profesjonalnej kuchni. Schładzanie szokowe poprawia ekonomikę i wydajność pracy. Pracując na porcjach oszczędza się czas, a możliwość przygotowania większych ilości potraw równocześnie pozwala zmniejszyć koszty.

RL-ASK FMEQ1 011-FA

Pliki do pobrania

RL-DT-10GNFS poprzeczny

Fast 10GN1/1 poprzeczna

Pliki do pobrania (194.24KB)

16 innych produktów w tej samej kategorii: