-
Wyposażenie ubojni
add remove Poganiacze elektryczne i klepaki add removeAparaty ubojowe add removeBrzeszczoty add removeHaki rzeźnicze add removeKonfiskatory na odpady add removePaśniki add removePiły rozbiorowe add removePoidła dla bydła add removeSkórowaczki add removeZabawki dla świń add removeZnakowanie mięsa i zwierząt add remove
-
Przetwórstwo mięsne
add remove Kotleciarki (zmiękczacze) add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeMieszadła, cedzaki, widły i łopaty add removeMieszałki do mięsa add removeNabieraki, dzbanki i pędzle add removeNadziewarki do kiełbas add removeNastrzykiwarki add removeOdbłanniarki i skórowaczki add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePętelkownice add removePrasy do hamburgerów add removeWędzenie i parzenie add removeWilki i maszynki do mielenia mięsa add remove
-
Sklepy i stoiska mięsne
add remove Cenówki i przedmioty do reklamy add removeKotleciarki (zmiękczacze) add removeKrajalnice do wędlin i sera add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePiły do mięsa i kości add removePozostałe wyposażenie sklepu add removeWędzenie, parzenie add remove
-
Noże profesjonalne
add remove Akcesoria do noży add removeNoże kuchenne add removeNoże masarskie add removeNoże ubojowe add removeOstrzałki do noży add remove
-
Transport i magazynowanie
add remove Dyspensery na składniki add removePalety higieniczne, skrzyniopalety add removePlastikowe pojemniki magazynowe add removePojemniki i kontenery na kołach add removePojemniki izotermiczne add removeSkrzynki plastikowe add removeSzafy, półki, regały add removeUtrzymanie ruchu add removeWózki transportowe add removeWywrotnice add remove
-
BHP i ochrona
add remove Buty robocze add removeFartuchy ochronne add removeMaski ochronne add removeNakrycia głowy add removeOdzież robocza add removeProdukty wykrywalne add removeRękawice robocze add removeTablice cieni add removeWyposażenie szatni add remove
-
Higiena i sprzątanie
add remove Artykuły higieniczne add removeChemia profesjonalna add removeDozowniki add removeKosze na śmieci add removeMopy do podłogi add removeMyjki ciśnieniowe add removeMyjki do butów i fartuchów add removeMyjki przemysłowe add removeŚciągaczki do wody add removeSkrobaki add removeStacje do dezynfekcji add removeSterylizatory add removeSuszarki do rąk add removeSzczotki do sprzątania add removeSzufelki i zmiotki add removeUmywalki przemysłowe add removeWiadra metalowe i plastikowe add removeWózki do sprzątania add remove
-
Wyposażenie gastronomii
add remove Meble gastronomiczne add removeObróbka termiczna add removeObróbka wstępna i mechaniczna add removePakowanie próżniowe add removePodgrzewacze gastronomiczne add removeRoboty kuchenne add removeUrządzenia chłodnicze add removeWyposażenie baru i kawiarni add removeWyposażenie bufetu add removeWyposażenie cukierni add removeWyposażenie kuchni add removeWyposażenie pizzerii add removeWyposażenie zmywalni add removeZastawa gastronomiczna add remove
-
Urządzenia kontrolno-pomiarowe
add remove Pehametry add removePirometry na podczerwień add removeRejestratory temperatury add removeTermohigrometry add removeTermometry spożywcze add remove
- Producenci add remove
Nóż rzeźniczy, ostrze 22 cm, GIESSER 2005 22
Nóż rzeźniczy do skórowania, bardzo ostry.
Długość ostrza: 22cm
Długość całkowita: 36 cm
Oznaczenie: 2005 22
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż rzeźniczy, ostrze 22 cm, GIESSER 2005 22
Nóż rzeźniczy GIESSER 2005 22 to niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych rzeźników oraz pasjonatów sztuki kulinarnej, poszukujących doskonałej precyzji i ostrych krawędzi tnącej. Ten wyjątkowy nóż został specjalnie zaprojektowany do skórowania, oferując nie tylko doskonałą ostrość, ale również ergonomiczną konstrukcję, ułatwiającą precyzyjną pracę.
Długość ostrza wynosząca 22 cm sprawia, że nóż jest idealny do skórowania, zapewniając precyzyjne cięcie i kontrolę nad procesem przygotowywania mięsa. Całkowita długość noża wynosząca 36 cm gwarantuje wygodne użytkowanie oraz pewny chwyt, umożliwiając precyzyjne manewrowanie nożem.
Ostrze zostało wykonane z najwyższej jakości chromowo-molibdenowej stali, hartowanej w próżni do twardości 56-57 stopni Rockwella. Dzięki temu nóż nie tylko zachowuje doskonałą ostrość, ale także charakteryzuje się wysokim połyskiem, zwiększającym odporność na rdzę i trwałość krawędzi tnącej. Ostrze zostało starannie wypolerowane ręcznie, co gwarantuje perfekcyjną ostrość od samego początku.
Nóż GIESSER 2005 22 wyróżnia się również ergonomicznym uchwytem z miękkiego materiału, zapewniającym komfortową pracę i ochronę nadgarstków. Gebogene i wąskie ostrze umożliwiające ergonomiczną pracę i łagodzące obciążenie nadgarstków sprawiają, że nóż ten jest idealny do cięcia w ruchu.
Standardowy uchwyt z tworzywa sztucznego o doskonałej przyczepności to nie tylko wygodne narzędzie, ale także element zgodny z normami dotyczącymi kontaktu z żywnością. Nóż jest również zgodny z obowiązującymi przepisami prawnymi dotyczącymi materiałów i przedmiotów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Narzędzia GIESSER, w tym nóż rzeźniczy 2005 22, są przystosowane do mycia w zmywarkach, jednak zalecamy ręczne czyszczenie, aby utrzymać doskonałą ostrość krawędzi tnącej. Odkryj nowy wymiar precyzji i wydajności w przygotowywaniu mięsa z nóżmi GIESSER 2005 22.
Najważniejsze cechy noża:
- Długość ostrza: 22 cm
- Całkowita długość noża: 36 cm
- Oznaczenie: 2005 22
- Ostrze wypolerowane na wysoki połysk
- Ergonomiczny uchwyt z TPE
Opis
- Elastyczność ostrza
- Sztywne
- Rodzaj ostrza
- Ostrze standardowe
- Długość ostrza (cm)
- 22
Specyficzne kody
- ean13
- 4010303006605
Zobacz także
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ A
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
31,98 zł brutto
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
356,70 zł brutto
Specjalistyczny nóż do usuwania rdzenia kręgowego.
43,05 zł brutto
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
30,75 zł brutto
Nóż do skórowania o krótkim ostrzu.
129,15 zł brutto
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
30 378,54 zł brutto
Trymer do wycinania mięsa oraz oczyszczania go. Waga narzędzia to 12 kg, moc to 390 W.
26 575,38 zł brutto
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
43,05 zł brutto
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
14 981,40 zł brutto
Nóż obrotowy do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż w komplecie z wieszakiem i zestawem przyłączeniowym.
93,48 zł brutto
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
75,03 zł brutto
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
105,78 zł brutto
Nóż do skórowania.
Ostrze 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
31,98 zł brutto
Nóż przystosowany do skórowania o szerokim ostrzu z ergonomiczną rękojeścią.
33,21 zł brutto
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
170,97 zł brutto
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
94,71 zł brutto
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm