87,33 zł brutto
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE). Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane co sprawia, że krojone kawałki nie przyklejają się do ostrza.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, szpiczasty czubek.
Długość 21cm.
Długość całkowita z rączką : 35 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7305 21.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość klingi: 24cm.
Długość całkowita: 39 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony, biały, brązowy.
Sztywny nóż marki Morakniv oraz zagięty ku górze. Ostrze ma długość 15 cm.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Nóż trybownik prosty twardy Dick Ergogrip
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż 26 cm marki Polkars o ostrzu prostym i sztywnym.