134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż rozbierak, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Waga: 186 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 21.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do rozbioru Giesser 6005 wwl 21 to profesjonalne narzędzie, które wyróżnia się niezwykłą precyzją i skutecznością, stanowiąc doskonałe wsparcie w każdej kuchni. Jego 21-centymetrowe ostrze zostało starannie oszlifowane za pomocą technologii szlifu kulowego, ułatwiając krojenie mięsa i umożliwiając precyzyjne rozbieranie produktów z minimalnym oporem.
Wysokogatunkowa stal
Ostrze wykonane jest z wysokogatunkowej stali chromowo-molibdenowej, poddanej zaawansowanemu procesowi hartowania w próżni. Dzięki temu osiąga imponującą twardość na poziomie 56-57 stopni Rockwella, co gwarantuje długotrwałą ostrość krawędzi tnącej.
Ergonomiczny uchwyt
Standardowy uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego, z antypoślizgowym i przyjemnym w dotyku materiałem (TPE), zapewnia komfort i pewny chwyt. Dobrze wyprofilowana osłona chroni przed przypadkowym zsunięciem się dłoni podczas intensywnego użytkowania.
Styl i funkcjonalność
Nóż Giesser 6005 wwl 21 przyciąga uwagę nie tylko precyzyjnym wykonaniem, ale także eleganckim designem. Dostępny w kolorze czarnym, zawsze możesz dostosować go do stylu swojej kuchni. Oznaczenie 6005 wwl 21 to gwarancja jakości marki Giesser.
Wszechstronność i trwałość
Klasyczna forma ostrza, z prostym tylnym grzbietem, sprawia, że nóż doskonale sprawdza się przy różnych zadaniach kulinarnych. Mocne ostrze zapewnia trwałość, a specjalny szlif kulowy ułatwia precyzyjne rozbieranie, pozostawiając potrawy idealnie przygotowane.
Uwaga: Noże można myć w zmywarce, ale zalecamy ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż masarski, ostrze nierdzewne 24 cm.Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 16cm.
Długość całkowita: 30 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty,
Długość ostrza 40 cm.
Długość całkowita z rączką: 54 cm.
Oznaczenie: 7305 st 40.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek zaokrąglony
Długość ostrza 25 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Oznaczenie: 7705 25.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony, brązowy
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż do skórowania z polipropylenową rękojeścią oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż 20 cm z polipropylenową rękojeścią.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż o długości ostrza 18 cm. Przeznaczony dla przemysłów mięsnych jako nóż rzeźniczy lecz sprawdza się także w domu i innych zakładach żywnościowych.