93,48 zł brutto
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż dla przemysłu mięsnego, rzeźni i masarni, przeznaczony do rozbioru tusz. Wyprodukowany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, która dodatkowo została zahartowana w próżni do poziomu 56-57 stopni Rockwella. Ostrze noża jest wąskie i zakrzywione. Kształt ostrza szczególnie ułatwia pracę przy cięciu ciągnionym. Ostrze noża jest wypolerowane na wysoki połysk co zapewnia jeszcze wyższą ochronę przed rdzą i zachowanie krawędzi tnącej.
Uchwyt składa się z dwóch elementów. Wewnętrzny - czerwony rdzeń zapewnia stabilność uchwytu. Zewnętrzna powłoka wykonana jest ze szczególnie miękkiego tworzywa sztucznego.
Rękojeść z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej
Opis
Specyficzne kody
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania, ostrze ryflowane polerowane na wysoki połysk, długość ostrza 18 cm
Długość całkowita z rączką: 32 cm
Oznaczenie : 2105 wwl 18
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Oznaczenie : 2105 wwl 21.
Dostępne kolory: czarny
Nóż krążkowy przeznaczony do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż obrotowy do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż w komplecie z wieszakiem i zestawem przyłączeniowym.
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do skórowania o długości ostrza 17 cm i odpowiedniej rękojeści G-grip.
Nóż rzeźniczy do skórowania, bardzo ostry.
Długość ostrza: 22cm
Długość całkowita: 36 cm
Oznaczenie: 2005 22
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż marki Polkars z rękojeścią typu A i ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania.
Ostrze 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania, ostrze ryflowane polerowane na wysoki połysk, długość ostrza 18 cm
Długość całkowita z rączką: 32 cm
Oznaczenie : 2105 wwl 18
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm