98,40 zł brutto
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż rozbiorowy niemieckiej marki Giesser, z zakrzywionym ostrzem ryflowanym na całej powierzchni. Nóż przeznaczony jest dla przemysłu mięsnego i służy do rozbioru tusz. Ostrze jest wykonane ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości 56-57 stopni Rockwella. Wyżłobienia na ostrzu sprawiają, że jest zmniejszone tarcie i nóż ślizga się po ciętym materiale a także krojone mięso nie przykleja się do klingi. W końcowym procesie produkcji ostrze jest szlifowane ręcznie na wysoki połysk co zwiększa odporność ostrza na rdzę oraz jego trwałość.
Nóż jest wykonany z tworzywa sztucznego TPE, które jest przyjemne w dotyku. Posiada chropowatą fakturę na powierzchni, dzięki której uchwyt zyskuje właściwości antypoślizgowe. Nóż posiada bezpieczny uchwyt z kabłąkiem, który zwiększa bezpieczeństwo użytkowania noża i nie pozwala na ześlizgnięcie się dłoni na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Waga: 174 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 24.
Nóż masarski o długości klingi 15 cm.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35cm.
Waga: 155 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 21.
Nóż o całkowitej długości 285 mm z nowoczesną rękojeścią z serii RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, krawędź ostrza częściowo falista, długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 7965 aw 21
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Waga: 174 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 24.
Nóż do wędlin, szpiczasty czubek, ostrze matowe, polerowane 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie: 7003 28.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars 16k.
Cena za opakowanie: 50 szt.
Długość: 20 cm; gr. 2 mm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż masarski do wędlin
Długość ostrza 28cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 7105 28.
Nóż rzeźniczy o ergonomicznej rękojeści i o długości ostrza 21 cm.