84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż polecany szczególnie dla przemysłu rybnego. Przeznaczony do filetowania ryb jak i mięsa, posiada elastyczne ostrze o długości 22 cm, które jest wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej. Wypolerowanej na mat i szlifowanej ręcznie dla doskonałej ostrości. Nóż posiada rączkę wykonaną z tworzywa sztucznego TPE, które jest przyjemne w dotyku. Powierzchnia uchwytu posiada chropowatą strukturę, która ma właściwości antypoślizgowe. Dłoń chroniona jest także przez nosek oraz ergonomiczny kształt samej rękojeści. Dzięki temu, użytkownik noża ma zwiększone bezpieczeństwo użytkowania i większą pewność, że dłoń nie ześlizgnie się na krawędź noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.