840,00 zł brutto
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z jednego kawałka stali z dużą zawartością węgla (X55). Hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Aksamitna w dotyku rękojeść z trzema nitami ze stali nierdzewnej pewnie leży w dłoni. Materiał ten jest szczególnie odporny i wytrzymały do 200°C ( krótki kontakt ).
Uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Nóż o prostym szlifie ostrza o długości 31cm.
Nóż o prostym i ściętym ostrzu i rękojeścią typu B.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż polecany m.in. do rozkrajania rolad. Ostrze szerokie, elastyczne.
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita: 35 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Oto Swiss Classic - praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem i ergonomiczną, antypoślizgową rękojeścią. Dzięki temu narzędziu krojenie mięsa stanie się łatwe i przyjemne.
Nóż służący do porcjowania. Długość 15cm, kolor czarny, stal nierdzewna.
Nóż typu piłka, jednostronny o ergonomicznej rączce ,36cm .
Nóż drobno ząbkowany o długości ostrza 24cm.
Nóż ze stali nierdzewnej o falistym ostrzu o długości 8,7cm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.