136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Odkryj profesjonalny nóż rzeźniczy marki Victorinox, który został zaprojektowany z myślą o doskonałej jakości i wyjątkowej wydajności. Wyposażony w gładkie ostrze wykonane z najwyższej jakości stali, które zostało stożkowo szlifowane na całej długości, ten nóż zapewnia precyzyjne cięcie i długotrwałą ostrość.
Przeznaczony dla zakładów mięsnych, rzeźni, a także do gastronomii, firm cateringowych oraz dla pasjonatów gotowania, ten profesjonalny nóż świetnie sprawdza się podczas oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, jest również często używany przez szefów kuchni w branży gastronomicznej. Niezwykle ceniony także przez kucharzy-amatorów, którzy doceniają wysoką jakość narzędzi pracy.
Najważniejsze cechy noża to różne dostępne długości dla czarnej rękojeści: 18 cm, 20 cm, 22 cm oraz długość 18 cm dla żółtej rękojeści. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej gwarantuje trwałość i odporność na korozję, a rękojeść z poliamidu zapewnia higieniczne, antypoślizgowe i ergonomiczne użytkowanie.
Dodatkowo, ten nóż może być myty w zmywarce, co ułatwia jego pielęgnację. Możliwość sterylizacji w temperaturze do maksymalnie 110 stopni Celsjusza pozwala utrzymać najwyższe standardy higieny, co jest niezwykle istotne w branży mięsnej i gastronomicznej.
Niech profesjonalny nóż rzeźniczy marki Victorinox stanie się Twoim niezawodnym towarzyszem podczas codziennych zadań kulinarnych. Odkryj doskonałą jakość i wygodę, jaką oferuje ten wyjątkowy nóż rzeźniczy!
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
18 centymetrowy nóż profesjonalny do rozcinania brzucha zwierzynie z ostrzonym grzbietem i specjalną końcówką.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Waga: 174 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 24.
Trybownik o prostym kształcie oraz długością ostrza 13,5 cm. Sztywny i bardzo wytrzymały.
Długość klingi: 18 cm.
Długość całkowita: 32 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do krojenia wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek zaokrąglony, długość ostrza 36 cm.
Długość całkowita z rączką: 50 cm.
Oznaczenie: 7705 36.
Dostępne kolory: czarny.
Sztywny trybownik 12 cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, szpiczasty czubek.
Długość 25 cm.
Długość całkowita z rączką : 39 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie: 7305 25.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 22 cm.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7705 22.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.