134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż rzeźniczy, ostrze szerokie 16 cm. Długość ostrza: 16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż niemieckiej marki Giesser, z ostrzem wykonanym z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej próżniowo do twardości 56 - 57 stopni Rockwella. Jego wysoce wypolerowana powierzchnia zapewnia maksymalną odporność na rdzę i zachowanie krawędzi a ręczny szlif zapewnia idealną ostrość. Nóż posiada klasyczny kształt oraz mocne sztywne ostrze.
Standardowa rączka wykonana z tworzywa sztucznego o wyjątkowo przyjemnym w dotyku materiałe antypoślizgowym (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek zwiększa ochronę dłoni przed przypadkowym ześlizgnięciem się na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Wycena na zapytanie
Blat z tworzywa: polietylen dopuszczony do kontaktu z żywnością
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Blat z tworzywa: polietylen dopuszczony do kontaktu z żywnością
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość klingi: 27 cm.
Długość całkowita: 41 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 16cm.
Długość całkowita: 30 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Trybownik marki Morakniv z serii Frosts. Jego długość ostrza wynosi 15 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Trybownik marki Morakniv z serii RMH który posiada specjalną rękojeść i ostrze o długości 13 cm.
13 centymetrowy trybownik o sztywnym ostrzu oraz kierującemu się do góry. Długość całego noża to 269 mm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż o całkowitej długości 34 cm oraz o długości ostrza 21 cm, ze stali nierdzewnej o sztywnym ostrzu.
Cena za opakowanie: 50 szt.
Długość: 20 cm; gr. 2 mm.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Waga: 174 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 24.
Nóż o specjalnie ryflowanym ostrzu o długości 17,5 cm pozwalające łatwiej przechodzić przez kawałki mięsa.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.