134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Odkryj potęgę i precyzję w jednym narzędziu - nożu masarskim Giesser 4005 24. Jego imponująca klinga o długości 24 cm wykonana jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w próżni do twardości 56-57 stopni Rockwella. To nie tylko gwarantuje niezwykłą wytrzymałość, ale także utrzymanie doskonałej ostrości przez długi czas.
Klinga została starannie wypolerowana na wysoki połysk, co nie tylko nadaje estetyczny wygląd, ale także maksymalną odporność na rdzę. Prosta, szeroka forma ostrza oraz jego solidna konstrukcja sprawiają, że jest to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia mięsa w przemyśle mięsnym.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego, wyposażony w materiał antypoślizgowy (TPE), zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy. Całkowita długość noża to imponujące 38 cm, co sprawia, że jest nie tylko skuteczny, ale także wygodny w użyciu.
Nóż masarski Giesser został wyposażony w klasyczny uchwyt dostępny w różnych kolorach: czarnym, żółtym, czerwonym, niebieskim. Ten produkt spełnia wszystkie normy dotyczące kontaktu z żywnością, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi.
Dbamy o jakość i wygodę użytkowania. Noże Giesser są zmywarkoodporne, choć zalecamy ręczne czyszczenie, aby zachować doskonałą ostrość krawędzi tnącej. Przekrocz granice możliwości z nożem masarskim Giesser 4005 24.
Opis
Specyficzne kody
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Wycena na zapytanie
Blat z tworzywa: polietylen dopuszczony do kontaktu z żywnością
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość klingi: 27 cm.
Długość całkowita: 41 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 30 cm.
Długość całkowita: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 16 cm.
Długość całkowita z rączką: 30 cm.
Oznaczenie : 2105 16
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12250 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Bardzo elastyczny i cienki nóż z zakrzywionym ku górze ostrzem.
Nóż do skórowania zwierząt o długości 14 cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż o ostrzu ze szlifem kulowym posiadający rękojeść z polipropylenu oraz ostrze ze stali nierdzewnej.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.