134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Długość klingi: 18 cm.
Długość całkowita: 32 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Odkryj wyjątkową jakość i funkcjonalność w kuchni dzięki nożowi masarskiemu Giesser 4025 18. Jego solidna klinga o długości 18 cm wykonana jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w próżni do twardości 56-57 stopni Rockwella. Zapewnia to nie tylko imponującą trwałość, ale również utrzymanie doskonałej ostrości przez długi czas.
Klinga została starannie wypolerowana na wysoki połysk, co nie tylko nadaje jej estetyczny wygląd, ale także gwarantuje maksymalną odporność na rdzę. Klasyczna forma ostrza z prostym grzbietem i jego solidna konstrukcja sprawiają, że jest to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia mięsa.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego, wyposażony w materiał antypoślizgowy (TPE), zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy. Całkowita długość noża wynosi 32 cm, co czyni go zarówno skutecznym, jak i wygodnym w użyciu.
Nóż masarski Giesser jest dostępny w klasycznym uchwycie w pięciu różnych kolorach: czarnym, żółtym, niebieskim, czerwonym i zielonym. Produkt spełnia wszystkie normy dotyczące kontaktu z żywnością, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi.
Troszczymy się o jakość i wygodę użytkowania. Noże Giesser są zmywarkoodporne, choć zalecamy ręczne czyszczenie, aby utrzymać doskonałą ostrość krawędzi tnącej. Poszerz swoje możliwości kulinarnego mistrzostwa z nożem masarskim Giesser 4025 18.
Opis
Specyficzne kody
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż masarski, ostrze nierdzewne 24 cm.Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż rzeźniczy, ostrze szerokie 16 cm. Długość ostrza: 16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Hak do rozcinania brzucha z rękojeścią typu P-Grip.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy w stylu skandynawskim, 18 cm o sztywnym ostrzu.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane, sztywne
Długość ostrza 17 cm
Długość całkowita z rączką: 31cm
Waga: 105 g
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oznaczenie: 2515 wwl 17
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Nóż typu skandynawskiego ze sztywnym ostrzem o długości 13 cm.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż o specjalnie ryflowanym ostrzu o długości 17,5 cm pozwalające łatwiej przechodzić przez kawałki mięsa.
Prosty szeroki trybownik o długości 260 mm.
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Nóż rzeźniczy o szerokości 2,9 mm i długości 14 cm co sprawia iż jest doskonale dostosowany do przydzielonego mu zadania.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm