627,30 zł brutto
Bezstykowy pomiar temperatury powierzchni, idealne rozwiązanie dla branży spożywczej.
Testo 826-T4, termometr 2 w 1 z celownikiem laserowym i alarmem, futerał TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, końcówka ochronna i świderek do żywności zamrożonej.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Pomiary w podczerwieni i temperatury ciała w jednym przyrządzie pomiarowym:
Podczas kontroli żywności w przychodzących regularnie dostawach sprawdzasz ich temperaturę. Penetracyjny termometr na podczerwień testo 826-T4 umożliwia szybkie skanowanie temperatury za pomocą pomiaru w podczerwieni bez uszkadzania produktów. W przypadku przekroczenia wartości granicznych temperatury, zamocowana na stałe sonda penetracyjna może służyć do wykonywania dokładnych pomiarów temperatury wewnętrznej (np. w jogurtach).
Kontrole temperatury produktów i palet towarów są obowiązkowe nie tylko w przypadku towarów przychodzących i wychodzących, ale także w sektorze produkcji żywności. Dzięki penetracyjnemu termometrowi na podczerwień testo 826-T4 masz pod ręką przyrząd pomiarowy zgodny z HACCP i certyfikowany zgodnie z normą EN 13485, który z łatwością spełnia przepisy HACCP.
Jesteś szczególnie zależny od szybkich, dokładnych wyników pomiarów kontroli żywności w towarach przychodzących. Smukły testo 826-T4 zapewnia jedno i drugie, a nawet znacznie więcej! Przekonaj się jakie są zalety termometru HACCP:
Penetracyjny termometr na podczerwień testo 826-T4 zawiera futerał ochronny TopSafe, uchwyt ścienny/paskowy, ochronną nasadkę sondy, wiertarkę wstępną do produktów mrożonych i baterie.
Temperatura - podczerwień | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
-50 do +300 °C |
Dokładność |
±1,5 °C (-20 do +100 °C) ±2 °C lub 2 % mierz.wart. (pozostały zakres) |
Szybkość Pomiaru |
0,5 sek. |
Rozdzielczość w podczerwieni |
0,1 °C |
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga |
80 g |
Wymiary |
148 x 34,4 x 19 mm |
Temperatura pracy |
-20 do +50 °C |
Długość próbnika |
55 mm |
Standardy |
EN 13485 |
Typ baterii |
2 x AAA mikro bateria |
Żywotność baterii |
Około 20 h |
Wyświetlacz |
LCD |
Rozmiar wyświetlacza |
1-liniowy wyświetlacz |
Temperatura składowania |
-40 do +70 °C |
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
-50 do +230 °C |
Dokładność |
±0,5 °C (-20 do +99,9 °C) ±1 °C lub 1 % mierz.wart. (pozostały zakres) |
Rozdzielczość |
0,1 °C |
Szybkość pomiaru |
1,25 sek. |