Plastikowa skrobaczka z małą rączką

Plastikowe skrobaczki idealnie nadają się do usuwania zaschniętych resztek żywności. Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Dostępne w różnych kolorach. Idealne do usuwania zabrudzeń, przyklejonych materiałów do podłoża.

Przeznaczenie skrobaczki

Skrobaczka najczęściej wykorzystywana w przemyśle spożywczym i mięsnym do usuwania resztek jedzenia z obszarów produkcyjnych. Używana przed wstępnym myciem.

Dane techniczne:

Materiał:Polipropylen
Wymiary:205 x 76 mm
Waga:44 g
Temperatura pracy:-18 do +79 stopni
Sterylizacja w autoklawach:do +134 C
  • Zatwierdzone do kontaktu z żywnością
  • Różne kolory. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP
PSC1Y

Opis

Materiał
Polipropylen
Wykrywalne przez detektory
Nie
Rodzaj skrobaka
Ręczny

16 innych produktów w tej samej kategorii: