Skrobaczka ze stali nierdzewnej

Skrobaczki ze stali nierdzewnej idealnie nadają się do usuwania zaschniętych resztek żywności, zabrudzeń, z podłóg, blatów, dużych powierzchni płaskich. Usuwanie uporczywych zabrudzeń. Najczęściej stosowana przed myciem zasadniczym. Skrobaczka wykonana ze stali nierdzewnej oraz polipropylenu. Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Idealne do usuwania zabrudzeń, materiałów przyklejonych. Dedykowana do zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego oraz rybnego, przeznaczona do czyszczenia obszarów produkcyjnych.

Dane techniczne:

Materiał:Polipropylen, stal nierdzewna
Wymiary:225 x 75 mm
Waga:114 g
Temperatura pracy:-18 do +79 C
Sterylizacja w autoklawach:do +134 C
  • Dopuszczona do kontaktu z żywnością
  • Może być sterylizowana w temperaturze do 134°C
  • Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP
MSC3Y

Opis

Materiał
Stal nierdzewna
Wykrywalne przez detektory
Nie
Rodzaj skrobaka
Ręczny

16 innych produktów w tej samej kategorii: