87,33 zł brutto
Polipropylenowa skrobaczka z rączką bardzo szeroka o długości 295 mm.
Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Skrobaczki ze stali nierdzewnej to niezastąpione pomocniki w usuwaniu uporczywych zabrudzeń i resztek żywności z różnych powierzchni. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz polipropylenu, zapewniają trwałość i skuteczność nawet przy intensywnym użytkowaniu.
Te skrobaczki doskonale sprawdzają się na podłogach, blatach oraz innych dużych powierzchniach płaskich, gdzie usuwanie zabrudzeń wymaga solidnego narzędzia. Najczęściej stosowane przed głębokim myciem, gwarantują skuteczne i higieniczne oczyszczenie.
Materiał: | Polipropylen, stal nierdzewna |
Wymiary: | 225 x 75 mm |
Waga: | 114 g |
Temperatura pracy: | -18 do +79 C |
Sterylizacja w autoklawach: | do +134 C |
Skrobaczka ta jest dedykowana do zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego oraz rybnego, gdzie czystość obszarów produkcyjnych ma kluczowe znaczenie. Dzięki zatwierdzeniu do kontaktu z żywnością oraz możliwości sterylizacji w temperaturze do +134°C, spełnia najwyższe standardy higieny.
Jej uniwersalne zastosowanie oraz solidna konstrukcja sprawiają, że jest niezastąpionym narzędziem dla profesjonalistów dbających o czystość i higienę w miejscach przetwarzania żywności.
Polipropylenowa skrobaczka z rączką bardzo szeroka o długości 295 mm.
Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP.
Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP.
Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP.
Sztywna łopatka z tworzywa sztucznego, do opróżniania pojemników.
Skrobak ze stali nierdzewnej, do usuwania osadów lepkich, suchych lub spalonych. Do zastosowań z dowolnym stylem systemu Vikan, z połączeniem na gwint.
Skrobak do płyt i rusztów stalowych
Seria 600 - Wydajne urządzenia do gotowania w praktycznej zabudowie modułowej, zajmującej niewiele miejsca. Budowa i wyposażenie według potrzeb. Urządzenia z wysokowartościowej stali chromowo-niklowej 18/10 w kompaktowym wykonaniu. Długi czas użytkowania urządzeń.
Plastikowa skrobaczka ręczna do usuwania odpornego brudu z różnych powierzchni.
Nierdzewny skrobak z polipropylenową rączką, doskonały do usuwania lepkich osadów, zaschniętych albo spalonych produktów lub składników.
Zatwierdzone do kontaktu z żywnością. Pomocne w przestrzeganiu zasad HACCP.
Skrobak do noża do ciasta wykonany ze stali nierdzewnej dostępny jako model wbudowany lub stołowy.
Skrobaczka z długim uchwytem to wszechstronne narzędzie do mieszania ciasta, przygotowywania sałatek i rozprowadzania mas. Wykonana z odpornego na wysoką temperaturę silikonu, jest praktyczna zarówno w profesjonalnych kuchniach, jak i w domowych warunkach.
Do usuwania osadów lepkich, suchych lub spalonych. Możliwość użycia na gorącej powierzchni w interwałach do 2 min.