Piła stołowa do cięcia mięsa Ma-Ga PM 1550S

Piła do cięcia mięsa i kości. Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb. Znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa. Znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.

Najważniejsze cechy urządzenia:

  • Elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • Taśma tnąca o długości 1550 mm wykonana ze stali nierdzewnej.
  • Zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy
  • Duża powierzchnia stołu roboczego gwarantująca wygodę porcjowania produktów
  • Zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu.
  • Prosta i łatwa w obsłudze.
  • Zapewnia wysoką higienę pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej.
  • Łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji.
  • Obudowa wykonana z anodowanego aluminium.
  • Zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.

Zgodność wyrobu

Maszyna spełnia normy: w dyrektywa maszynowa 2006/42/WE oraz normy z nią zharmonizowane: A EN 60204-1:2006 + A1:2009 (Bezpieczeństwo elektryczne)

Dane techniczne:

Wymiary gabarytowe:425 x 435 x 850 mm
Rozstaw nóżek:285 x 315 mm
Średnica koła taśmy tnącej:192 mm
Obroty koła taśmy tnącej:900 obr./min
Długość taśmy tnącej:1550 mm
Powierzchnia stołu roboczego:395 x 435 mm
Pobór prądu:5.5 A
Poziom hałasu:≤ 90dB
Zasilanie:230 V 50 Hz
Moc:750 W
MA-GA PM1550S

Zobacz także

9 innych produktów w tej samej kategorii: