322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Testo 926, 1 kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury żywności T/C typ T, alarm dźwiękowy, podłączenie do opcjonalnej sondy radiowej, z baterią i certyfikatem kalibracyjnym.
Termometry testo 926 zaprojektowane z myślą o branży spożywczej. Jest to przyrząd do pomiaru temperatury powietrza w chłodniach, w ladach chłodniczych lub do pomiaru w trakcie wędzenia żywności lub pieczenia. Testo 926 wraz z odpowiednią sondą umożliwia dokładny pomiar temperatury.
Termometr Testo 926 może służyć także w zakładach produkcyjnych do pomiaru temperatury mięsa lub mrożonek w chłodniach. Służą do tego specjalne sondy penetracyjne i korkociągowe.
Przyrząd do poprawnego działania wymaga podłączonej sondy.
Zakres dostawy: miernik temperatury testo 926, certyfikat kalibracji fabrycznej, baterie.
Pomiar temperatury - Typ K (NiCr-Ni) | |
---|---|
Zakres pomiarowy | -50 do +400 °C |
Dokładność | ±0,3 °C (-20 do +70 °C) ±(0,7 °C + 0,5 % mierz.wart.) (pozostały zakres) |
Rozdzielczość | 0,1 °C (-50 do +199,9 °C) 1 °C (pozostały zakres) |
Pomiar temperatury - Typ T (Cu-CuNi) | |
---|---|
Zakres pomiarowy | -50 do +400 °C |
Dokładność | ±0,3 °C (-20 do +70 °C) ±(0,7 °C + 0,5 % mierz.wart.) (pozostały zakres) |
Rozdzielczość | 0,1 °C (-50 do +199,9 °C) 1 °C (pozostały zakres) |
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Wymiary | 177 x 64 x 40 mm |
Temperatura pracy | -20 do +50 °C |
Obudowa | ABS |
Klasa zabezpieczenia | IP65; TopSafe |
Kolor | Biały |
Szybkość pomiaru | 0,5 sek. |
Liczba kanałów | 1-kanałowe |
Standardy | Angielski-13485 |
Gwarancja | 2 lata |
Typ baterii | Bateria 9V |
Żywotność baterii | 200 godz. ( podłączona sonda, podświetlanie wyłączone); 45 godz. (tryb radiowy, podświetlanie wyłączone); 68 godz. (podłączona sonda, podświetlanie zawsze włączone); 33 godz. (tryb radiowy, podświetlanie zawsze włączone) |
Temperatura przechowywania | -40 do +70 °C |
Waga | 182 g (including battery) |
Wymiary | 182 x 64 x 40 mm |
Temperatura pracy | -20 do +50 °C |
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Dokładność | ±0,3 °C (-20 do +70 °C) ±(0,7 °C ±0,5 % mierz.wart.) (pozostały zakres) ±21,0 °C i ±22,00 °C (23,00 do 24,00 °C) ±31,0 °C i ±32,00 °C (33,00 do 34,00 °C) ±41,0 °C i ±42,00 °C (43,00 do 44,00 °C) |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Termometr do spieniania mleka HENDI to niezawodne narzędzie, które ułatwia osiągnięcie doskonałej piany mlecznej do kawowych napojów.
Termometr do mroźni i lodówek HENDI to niezbędne narzędzie dla każdej kuchni, restauracji lub sklepu spożywczego, gdzie konieczne jest utrzymanie odpowiednich temperatur przechowywania produktów spożywczych.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI to niezbędne narzędzie dla każdego szefa kuchni, kucharza czy pasjonata gotowania, zapewniające precyzyjne pomiary temperatury i ułatwiające osiągnięcie doskonałych rezultatów kulinarnych.
Termometr kuchenny cyfrowy ze składaną sondą to nieocenione narzędzie dla wszystkich miłośników gotowania, które znacząco ułatwia precyzyjny pomiar temperatury żywności.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr cyfrowy z sondą marki HENDI to niezastąpione narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania. Zapewnia szybki, dokładny i niezawodny odczyt temperatury w szerokim zakresie, przy jednoczesnym zachowaniu bezpieczeństwa i higieny.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Minitermometr, ramię czujnika o długości 213 mm, pomiar do +250°C.
Termometr z sondą marki HENDI to niezawodne narzędzie, które doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Dzięki precyzyjnemu pomiarowi temperatury w zakresie od 0ºC do 100ºC oraz solidnej konstrukcji ze stali nierdzewnej, zapewnia on nie tylko dokładne pomiary, ale także trwałość i higieniczność.
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI dzięki swoim funkcjom i solidnej konstrukcji stanowi niezbędne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania.
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Termometr gastronomiczny cyfrowy z sondą marki HENDI to niezbędne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania. Dzięki funkcjom takim jak jednostka pomiaru w stopniach Celsjusza lub stopniach Fahrenheita, automatyczne wyłączanie oraz funkcja HOLD, ten termometr zapewnia nie tylko precyzyjne pomiary temperatury, ale także wygodę i łatwość obsługi.