322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Zgodny z HACCP termometr spożywczy testo 106, jest idealnym przyrządem do pomiaru temperatury produktów spożywczych.
Futerał ochronny TopSafe:
Nasadka ochronna na sensor:
Zestaw zawiera:Termometr spożywczy testo 106, baterie, futerał ochronny TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, nasadkę ochronną na sensor, instrukcję obsługi, certyfikat kalibracyjny producenta.
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga |
80 g |
Wymiary |
218 x 34 x 20 mm |
Temperatura pracy |
-20 do +50 °C |
Materiał obudowy |
Tworzywo sztuczne (ABS) |
Klasa zabezpieczenia |
IP67 z futerałem TopSafe |
Kolor produktu |
biały |
Długość próbnika |
55 mm |
Długość końcówki próbnika |
17 mm |
Średnica sondy |
3 mm |
Średnica końcówki sondy |
2,3 mm |
Standardy |
EN 13485 |
Typ baterii |
bateria guzikowa (3 V, CR 2032) |
Żywotność baterii |
350 h |
Wyświetlacz |
LCD |
Rozmiar wyświetlacza |
1-liniowy wyświetlacz |
Podświetlenie wyświetlacza |
not illuminated |
Temperatura składowania |
-40 do +70 °C |
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
-50 do +275 °C |
Dokładność |
±1 % mierz.wart. (+100 do +275 °C) ±0,5 °C (-30 do +99,9 °C) ±1,0 °C (-50 do -30,10 °C) |
Rozdzielczość |
0,1 °C |
Czas reakcji t99 |
t99 = 10 sek. (w płynie) |
Szybkość pomiaru |
0,5 sek. |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Minitermometr, ramię czujnika o długości 213 mm, pomiar do +250°C.
Termometr do piekarników HENDI z funkcją timera to precyzyjne narzędzie, które zapewnia łatwe monitorowanie temperatury podczas pieczenia.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr do pieców i piekarników HENDI to niezbędne narzędzie dla każdej kuchni, restauracji czy piekarni.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI to niezbędne narzędzie dla każdego szefa kuchni, kucharza czy pasjonata gotowania, zapewniające precyzyjne pomiary temperatury i ułatwiające osiągnięcie doskonałych rezultatów kulinarnych.
Termometr do mroźni i lodówek HENDI to niezbędne narzędzie dla każdej kuchni, restauracji lub sklepu spożywczego, gdzie istotne jest utrzymanie odpowiednich temperatur przechowywania produktów spożywczych.
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną
Zestaw termometrów do steków z sondą marki HENDI to niezbędny zestaw dla każdego kucharza, który dba o precyzję i doskonały smak swoich potraw.
Przyrząd do pomiaru różnicy temperatur, współpracujący z aplikacją mobilną.
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Termometr kuchenny cyfrowy ze składaną sondą to nieocenione narzędzie dla wszystkich miłośników gotowania, które znacząco ułatwia precyzyjny pomiar temperatury żywności.
Termometr wodoodporny do żywności - zakres pomiarowy -50...+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67).
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Termometr A3000 TP to niezbędne narzędzie dla profesjonalnych kucharzy, którzy cenią sobie precyzję i niezawodność w kontroli temperatury potraw. Jego uniwersalność oraz solidne wykonanie sprawiają, że doskonale spełnia oczekiwania w różnorodnych warunkach kuchennych.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.